Wie ben ik?

 

Mijn naam is Simone Kets, professioneel voetbalster in de Eredivisie vrouwen. Op mijn 15e jaar heb ik mijn debuut gemaakt voor PEC Zwolle.  In dat jaar heb ik met het Nederlands Elftal onder de 16 jaar de Nordic Cup gewonnen in Noorwegen. 

In 2014 heb ik een contract getekend bij SC Heerenveen, en in dat jaar hebben wij met Oranje onder 19 het Europees kampioenschap in Noorwegen gewonnen. 

In 2017 heb ik de stap gemaakt naar mijn huidige club VV Alkmaar (voorheen Telstar Vrouwen).

Mijn hele leven heb ik de droom om een eigen voetbalschool op te richten, mijn ambitie is om mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen, kennis en kwaliteit aan de jeugd over te dragen. In Januari 2019 ben ik hiermee begonnen.

Het vrouwenvoetbal zit in de lift, het niveau wordt hoger en er komen steeds meer meidenteams. Veel jonge meiden kunnen nog veel meer uit hun talent halen en weten vaak zelf niet eens wat er allemaal mogelijk is, vooral door specifiek te trainen. 

Als jij de top wilt behalen, zal je daar keihard voor moeten werken, het uiterste uit jezelf halen, en elke dag opstaan met een doel waar jij die dag op training aan gaat werken.  


 ”Everyday is a chance to get better”

Carrière:

Eredivisie vrouwen                                                                              

2012 – 2014 PEC Zwolle                                                                        

2014 – 2017 SC Heerenveen                                                                  

2017 – huidig VV Alkmaar

Oranje jeugdteams

Oranje onder 15

Oranje onder 16
Nordic Cup Winnaars

Oranje onder 17

Oranje onder 19
Europees kampioen 2014